Mobiva staat voor een uitstekende service. Daar hoort een heldere garantiebeleid bij. We onderscheiden twee categorieën met garantievoorwaarden:

– Nieuwe producten en accessoires
– Refurbished producten

Nieuwe producten

We bieden je minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten. Hiermee garanderen we dat je product minimaal 2 jaar na aanschaf probleemloos moet kunnen werken. Zo niet, dan gaan we daar iets aan doen. Neem contact met ons op als je vragen hebt over je product. We helpen je graag verder.

Welke producten zijn nieuw?
Nieuwe producten herken je aan de productconditie ‘nieuw’. De productconditie is op alle productpagina’s weergegeven, maar ook op je aankoopbewijs. De accessoires op onze webshop en in onze winkel zijn altijd nieuw.

 

Refurbished producten

Refurbished producten van Mobiva zijn voorzien van minimaal 1 jaar garantie. Voordat een refurbished product wordt verkocht, is het uitvoerig getest en zijn onderdelen eventueel vervangen. Dankzij deze inspectie is je iPhone voorzien van de allerhoogste kwaliteit. De inspectie wordt uitgevoerd en onderdelen worden vervangen door onze eigen reparatiedienst TelefoonRepair.

Al onze refurbished producten worden met de grootste zorg gereviseerd. Toch kan het voor komen dat een product defect blijkt te zijn. In dat geval kun je er zeker van zijn dat Mobiva dit voor je oplost binnen de garantieperiode. In het overzicht hieronder is helder beschreven wat wel en niet onder garantie valt.

Binnen garantie

  Alle defecten die bij normaal gebruik ontstaan zijn
  Minimaal 1 jaar garantie
  6 maanden garantie op de accu
  Geen onderzoekskosten
  Gratis retourneren

Buiten garantie

   Gebruik-, druk- val- of stootschade ¹
   Water- of vochtschade ¹
   De telefoon is geopend door een derde partij ³
   Wanneer er niet-originele onderdelen in het toestel aanwezig zijn ³
   Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf. Voorbeeld: Verkeerde adapter. ²

¹ Beschadigingen die door val-, druk-, stoot-, gebruik- of vochtschade* ontstaan zijn. Of dit het geval is, wordt altijd door de medewerkers van Mobiva beoordeeld.

² Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn blikseminslag of het gebruik van een verkeerde adapter.

³ Een smartphone die vol stof zit. Dit kan namelijk ook defecten veroorzaken. Is de telefoon door een derde partij geopend, dan vervalt de garantie ook. Wanneer er niet-originele onderdelen in het toestel aanwezig zijn.