Bezorgen

Online bestellingen die op voorraad zijn en voor 17:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Meestal kan je het pakketje binnen 1-2 dagen verwachten.

Alle pakketten worden via PostNL verzonden. Standaard verzekerd (tot €500,-) en aangetekend verzonden. Veilig en vertrouwd.

Pakket online volgen

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je het via de track & trace link op de website van de bezorgdienst van jouw bestelling. Je vindt deze link in de verzendbevestiging in de e-mail die je van ons ontvangt.

Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen track & trace in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen.

Tekenen bij ontvangst

Om er zeker van te zijn dat je pakket veilig wordt afgeleverd vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondagen) nog een keer aangeboden worden. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 3 weken later afhalen.

Buitenlandse verzending

Wil je een bestelling buiten de Benelux laten bezorgen? In dat geval betaal je € 20,- incl. BTW per pakket. De aflevering van een pakket buiten de Benelux, maar wel binnen de EU, gebeurt binnen 5 werkdagen.

Afhalen

Online bestellingen kun je ook afhalen in onze winkel. Kies dan bij het afrekenen voor de optie ‘Afhaal Mobiva-winkel’. Bestellingen die op een werkdag zijn geplaatst liggen vaak binnen een werkdag al voor je klaar in de winkel. Zodra je deze kan ophalen ontvangen je daarover bericht.

Heb je er voor gekozen om een bestelling af te rekenen in de winkel? Dan blijft deze twee dagen daar voor je gereserveerd. Let op dat enkel PIN en creditcard betalingen geaccepteerd worden in onze winkels, er is geen contant geld aanwezig.