Ruilen

Zowel online aankopen als aankopen gedaan in onze winkel kun je op vertoon van het originele aankoopbewijs binnen 14 dagen ruilen. De waarde van het nieuwe product (of producten) moet dan minstens gelijk zijn aan de waarde van het in te ruilen product. Het is ook mogelijk een product in te wisselen voor een tegoedbon die je in onze webwinkel of fysieke winkel kan besteden.

Retourneren

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking.

Wat zijn de voorwaarden van terugbetaling?
  • De retourneringsaanvraag is binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van het product aangevraagd. Het betreffende product is binnen 14 dagen na ontvangst van deze aanvraag aan onze retourenafdeling verstuurd.
  • Het pakket is compleet en onbeschadigd geretourneerd. Indien je meer doet met het ontvangen product dan het beoordelen daarvan en er daardoor schade aan het product ontstaat, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.
  • Het pakket is door jou voldoende gefrankeerd om te versturen.
  • Het product is niet B2B aangekocht.
Wanneer betalen jullie terug?

We doen er alles aan je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, na ontvangst van jouw product op onze retourenafdeling, terug te storten. Soms lukt dit misschien niet, maar je kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval 14 dagen na ontvangst van jouw product het aankoopbedrag terug hebt.

Krijg ik het volledige bedrag terug?

Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug. Kosten gemaakt voor het retour zenden kunnen we helaas niet terugbetalen. Indien je meer doet met het ontvangen product dan het beoordelen daarvan en er daardoor schade aan het product ontstaat, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

Op welke wijze krijg ik het bedrag terug?

Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je je bestelling afgerekend hebt. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard contact met je op.