Smartphone en tablet onderdelen

Is je defecte smartphone of tablet defect? Dan kun je ervoor kiezen om de reparatie zelf uit te voeren. Bestel de benodigde smartphone of tablet onderdelen en ze worden snel bezorgd.

Populair:

Smartphone en tablet onderdelen kopen

Ben je op zoek naar Smartphone en tablet onderdelen? Wil je jouw Smartphone en tablet zelf repareren? Dan ben je op het juiste adres voor de hoogste kwaliteit Smartphone en tablet onderdelen. Mobiva heeft veel onderdelen die uit voorraad leverbaar zijn. Plaats je bestelling en het wordt meestal de volgende werkdag thuisbezorgd. Voordat het onderdeel wordt ingepakt vindt er een controle plaats om zeker te zijn dat het Smartphone en tablet-onderdeel functioneert.

Originele kwaliteit van Smartphone en tablet

We gebruiken geen neppe onderdelen, maar het liefst origineel van Smartphone en tablet. Als dat niet mogelijk is dan gaan wij altijd op zoek naar onderdelen die in de buurt komen van de originele kwaliteit (OEM). Ons assortiment bestaat dan ook voornamelijk uit originele Smartphone en tablet-onderdelen en OEM-onderdelen. Heb je een vraag over een product uit ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Gratis thuisbezorgd vanaf €15,-

Wil je een Smartphone en tablet-product bij ons bestellen en is het orderbedrag boven de 15 euro? Dan wordt je bestelling gratis en snel thuisbezorgd. Onderdelen van het merk Smartphone en tablet kun je binnen 14 dagen ruilen of retourneren op de voorwaarde dat het onderdeel niet gemonteerd is geweest. Eventuele folie's mogen ook niet verwijderd zijn.

Zelf repareren van je Smartphone en tablet

Ben je van plan om de reparatie van je Smartphone en tablet zelf uit te voeren? Dan raden we je aan om video-instructies en handleidingen te lezen voordat je met de reparatie begint. Het repareren van je Smartphone en tablet hoeft niet moeilijk te zijn als je over voldoende kennis beschikt.