Apple onderdelen kopen

Apple onderdelen kopen en zelf je iPhone of iPad repareren. Ben je op zoek naar een beeldscherm, speaker, homebutton, flex kabels of een behuizing? Ons assortiment is compleet en van de beste kwaliteit. Veilig en snel thuisbezorgd.

Populair:

Apple onderdelen kopen

Ben je op zoek naar Apple onderdelen? Wil je jouw Apple zelf repareren? Dan ben je op het juiste adres voor de hoogste kwaliteit Apple onderdelen. Mobiva heeft veel onderdelen die uit voorraad leverbaar zijn. Plaats je bestelling en het wordt meestal de volgende werkdag thuisbezorgd. Voordat het onderdeel wordt ingepakt vindt er een controle plaats om zeker te zijn dat het Apple-onderdeel functioneert.

Originele kwaliteit van Apple

We gebruiken geen neppe onderdelen, maar het liefst origineel van Apple. Als dat niet mogelijk is dan gaan wij altijd op zoek naar onderdelen die in de buurt komen van de originele kwaliteit (OEM). Ons assortiment bestaat dan ook voornamelijk uit originele Apple-onderdelen en OEM-onderdelen. Heb je een vraag over een product uit ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Gratis thuisbezorgd vanaf €15,-

Wil je een Apple-product bij ons bestellen en is het orderbedrag boven de 15 euro? Dan wordt je bestelling gratis en snel thuisbezorgd. Onderdelen van het merk Apple kun je binnen 14 dagen ruilen of retourneren op de voorwaarde dat het onderdeel niet gemonteerd is geweest. Eventuele folie's mogen ook niet verwijderd zijn.

Zelf repareren van je Apple

Ben je van plan om de reparatie van je Apple zelf uit te voeren? Dan raden we je aan om video-instructies en handleidingen te lezen voordat je met de reparatie begint. Het repareren van je Apple hoeft niet moeilijk te zijn als je over voldoende kennis beschikt.