Sony onderdelen kopen

Ben je op zoek naar Sony onderdelen? Wil je jouw Sony zelf repareren? Dan ben je op het juiste adres voor de hoogste kwaliteit Sony onderdelen. Mobiva heeft veel onderdelen die uit voorraad leverbaar zijn. Plaats je bestelling en het wordt meestal de volgende werkdag thuisbezorgd. Voordat het onderdeel wordt ingepakt vindt er een controle plaats om zeker te zijn dat het Sony-onderdeel functioneert.

Originele kwaliteit van Sony

We gebruiken geen neppe onderdelen, maar het liefst origineel van Sony. Als dat niet mogelijk is dan gaan wij altijd op zoek naar onderdelen die in de buurt komen van de originele kwaliteit (OEM). Ons assortiment bestaat dan ook voornamelijk uit originele Sony-onderdelen en OEM-onderdelen. Heb je een vraag over een product uit ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Gratis thuisbezorgd vanaf €15,-

Wil je een Sony-product bij ons bestellen en is het orderbedrag boven de 15 euro? Dan wordt je bestelling gratis en snel thuisbezorgd. Onderdelen van het merk Sony kun je binnen 14 dagen ruilen of retourneren op de voorwaarde dat het onderdeel niet gemonteerd is geweest. Eventuele folie's mogen ook niet verwijderd zijn.

Zelf repareren van je Sony

Ben je van plan om de reparatie van je Sony zelf uit te voeren? Dan raden we je aan om video-instructies en handleidingen te lezen voordat je met de reparatie begint. Het repareren van je Sony hoeft niet moeilijk te zijn als je over voldoende kennis beschikt.