iPhone 7 Plus reparaties

Card image cap
Reparatiemogelijkheden
Je profiteert van
  • Gecertificeerde monteurs
  • 6 maanden garantie
  • 10 jaar ervaring
  • Langskomen zonder afspraak
  • Geen onderzoekskosten
  • Offerte op aanvraag
  • Lid van
Vrijblijvend advies

Reparatieprijzen

  Reparaties Prijs (incl. montage) Duur
Scherm 169,- 45 minuten
Accu 69,- 45 minuten
Knoppen 75,- 45 minuten
Behuizing vervangen Behuizing 135,- 2 uur
Camera achter 109,- 45 minuten
Luidspreker 59,- 45 minuten
Oorspeaker 59,- 45 minuten
Oplaadpoort 69,- 45 minuten
Cameralens 39,- 45 minuten
Microfoon reparatie Microfoon 69,- 45 minuten
Software vervangen reparatie Software 25,- 45 minuten
Trilfunctie reparatie Trilmotor 49,- 45 minuten
Waterschade behandeling 30,- 2 werkdagen

Hoe lang duurt een iPhone 7 Plus reparatie?

Een iPhone 7 Plus reparatie duurt minimaal 30 minuten. Afhankelijk van de reparatie kan het tot 1,5 uur in beslag nemen. In de tabel hierboven staat de reparatieduur van de reparaties vermeld. Wil je op de iPhone 7 Plus reparatie wachten? Dan adviseren we je om een afspraak in te plannen. Onze monteur reserveert deze tijd om je iPhone 7 Plus te repareren.

Heb ik garantie op de iPhone 7 Plus reparatie?

Ja, bij Mobiva heb je minimaal 6 maanden garantie op de iPhone 7 Plus reparatie. De garantie is van toepassing op de uitgevoerde reparatie en het vervangen onderdeel. Je begrijpt natuurlijk wel dat val-, stoot- en waterschade door eigen toedoen buiten deze garantie valt. De volledige garantievoorwaarden kun je hier lezen.

Kan ik de reparatiekosten declareren?

Dekt je verzekering de kosten van de iPhone 7 Plus reparatie? Dan kunnen wij je vrijblijvend voorzien van een offerte. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Mobiva.

iPhone 7 Plus reparatie in Hardenberg

Mobiva heeft 1 fysieke winkel die je kunt bezoeken in het Overijsselse stadje Hardenberg. In de Mobiva-winkel voeren we dagelijks tientallen reparaties uit. Is je iPhone 7 Plus kapot? Kom dan gerust langs. We helpen je graag. Kun je niet langskomen? Geen probleem. Verzend je defecte iPhone 7 Plus naar ons toe via dit online verzendformulier.

Kan ik mijn iPhone 7 Plus opsturen?

Ja, dat is mogelijk. Gebruik het online opstuurformulier om je iPhone 7 Plus aan te melden voor reparatie. Je ontvangt een opstuurbevestiging op je e-mailadres. Verpak je defecte iPhone 7 Plus samen met het opstuurformulier in een goed beschermde envelop of doos. Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het aangetekend naar ons toe.