Huawei reparaties

Reparaties voor je defecte Huawei smartphone met 6 maanden garantie. We repareren je gebarsten beeldscherm met garantie. Betrouwbaar en snel, wij fixen het wel.

Populair:

Wij repareren jouw Huawei

Is je Huawei kapot? Dat is jammer. Gelukkig bieden wij reparaties aan en kunnen wij je toestel weer een nieuw leven geven. De problemen die het vaakst voorkomen zijn een gebroken beeldscherm of het niet kunnen opladen van je Huawei. Wist je dat repareren meestal goedkoper is dan een nieuw toestel kopen? Je kunt bij Mobiva terecht voor het laten repareren van je Huawei toestel. Inclusief 6 maanden garantie.

6 maanden garantie op Huawei

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw Huawei voor jou is. Je wilt namelijk niet dat je gerepareerde Huawei over een tijdje niet meer werkt. Daarom bieden we 6 maanden garantie op de reparatie. Dit kunnen wij doen doordat de beste kwaliteit Huawei onderdelen worden gebruikt. Daarnaast bepaalt de kwaliteit van de monteur, die de reparatie uitvoert, ook een belangrijke rol. Daarom zijn onze monteurs gecertificeerd door Uneto-Vni, de organisatie van de technische installatiebranche.

 

Reparatie Zonder Gedoe

Mobiva houdt van een slimme, eenvoudige en een klantvriendelijke service. We houden gewoon niet van gedoe. In onze fysieke winkel en online streven we naar de beste beleving voor jou als klant. Je kunt bij ons online een offerte aanvragen die je dan binnen 1 werkdag ontvangt. Daarnaast bieden we een online tool aan waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen in de week de reparatiestatus van je Huawei kan volgen. Geen zin om te reizen naar onze winkel? Dan kun je een ander traject belopen, namelijk reparatie via de post. Je toestel wordt binnen 3 werkdagen gerepareerd.

Huawei reparaties in Hardenberg

In de Mobiva-winkel in Hardenberg repareren onze monteurs tientallen telefoons en tablets van het merk Huawei. Vanuit het hele land worden defecte toestellen opgestuurd om gerepareerd te worden. Inmiddels staat de teller op meer dan 6000 succesvol gerepareerde producten en daar zijn wij apetrots op.