Huawei P20 Reparatie

Card image cap
Reparatiemogelijkheden
Je profiteert van
  • Gecertificeerde monteurs
  • 6 maanden garantie
  • 10 jaar ervaring
  • Langskomen zonder afspraak
  • Geen onderzoekskosten
  • Offerte op aanvraag
  • Lid van
Vrijblijvend advies

Reparatieprijzen


  Reparaties Prijs (incl. montage) Duur
Scherm Op aanvraag 60 minuten
Accu Op aanvraag 60 minuten
Knoppen Op aanvraag 60 minuten
Behuizing vervangen Behuizing Op aanvraag 2 uur
Camera voor Op aanvraag 60 minuten
Camera achter Op aanvraag 60 minuten
Luidspreker Op aanvraag 60 minuten
Oorspeaker Op aanvraag 60 minuten
Oplaadpoort Op aanvraag 60 minuten
Mini jack (audio) Op aanvraag 60 minuten
Microfoon reparatie Microfoon Op aanvraag 60 minuten
Software vervangen reparatie Software 25,- 60 minuten
Trilfunctie reparatie Trilmotor Op aanvraag 45 minuten
Waterschade behandeling 30,- 2 werkdagen

Hoe lang duurt een Huawei P20 reparatie?

Een Huawei P20 reparatie duurt minimaal 30 minuten. Afhankelijk van de reparatie kan het tot 1,5 uur in beslag nemen. In de tabel hierboven staat de reparatieduur van de reparaties vermeld. Wil je op de Huawei P20 reparatie wachten? Dan adviseren we je om een afspraak in te plannen. Onze monteur reserveert deze tijd om je Huawei P20 te repareren.

Heb ik garantie op de Huawei P20 reparatie?

Ja, bij Mobiva heb je minimaal 6 maanden garantie op de Huawei P20 reparatie. De garantie is van toepassing op de uitgevoerde reparatie en het vervangen onderdeel. Je begrijpt natuurlijk wel dat val-, stoot- en waterschade door eigen toedoen buiten deze garantie valt. De volledige garantievoorwaarden kun je hier lezen.

Kan ik de reparatiekosten declareren?

Dekt je verzekering de kosten van de Huawei P20 reparatie? Dan kunnen wij je vrijblijvend voorzien van een offerte. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Mobiva.

Huawei P20 reparatie in Hardenberg

Mobiva heeft 1 fysieke winkel die je kunt bezoeken in het Overijsselse stadje Hardenberg. In de Mobiva-winkel voeren we dagelijks tientallen reparaties uit. Is je Huawei P20 kapot? Kom dan gerust langs. We helpen je graag. Kun je niet langskomen? Geen probleem. Verzend je defecte Huawei P20 naar ons toe via dit online verzendformulier.

Kan ik mijn Huawei P20 opsturen?

Ja, dat is mogelijk. Gebruik het online opstuurformulier om je Huawei P20 aan te melden voor reparatie. Je ontvangt een opstuurbevestiging op je e-mailadres. Verpak je defecte Huawei P20 samen met het opstuurformulier in een goed beschermde envelop of doos. Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het aangetekend naar ons toe.