Galaxy S7 Edge reparaties

Card image cap
Reparatiemogelijkheden
Je profiteert van
  • Gecertificeerde monteurs
  • 6 maanden garantie
  • 10 jaar ervaring
  • Langskomen zonder afspraak
  • Geen onderzoekskosten
  • Offerte op aanvraag
  • Lid van
Vrijblijvend advies

Is je Samsung Galaxy S7 Edge kapot gegaan? Dat is zonde. Gelukkig kunnen wij jou helpen zodat je weer verder kan met je telefoon. Een gebroken scherm of is je oorspreker niet zo luid meer? Bekijk in het overzicht hieronder de S7 Edge reparaties, de prijzen staan erbij.

Reparatieprijzen

  Reparaties Prijs (incl. montage) Duur
Scherm 289,- 60 minuten
Accu 69,- 60 minuten
Knoppen 0,- 60 minuten
Behuizing vervangen Achterkant 59,- 2 uur
Camera voor 69,- 60 minuten
Camera achter 0,- 60 minuten
Luidspreker 65,- 60 minuten
Oorspeaker 0,- 60 minuten
Oplaadpoort 0,- 60 minuten
Mini jack (audio) 0,- 60 minuten
Microfoon reparatie Microfoon 0,- 60 minuten
Software vervangen reparatie Software 25,- 60 minuten
Trilfunctie reparatie Trilmotor 69,- 45 minuten
Waterschade behandeling 30,- 2 werkdagen

 

Hoe lang duurt een Galaxy S7 Edge reparatie?

Een Galaxy S7 Edge reparatie duurt minimaal 30 minuten. Afhankelijk van de reparatie kan het tot 1,5 uur in beslag nemen. In de tabel hierboven staat de reparatieduur van de reparaties vermeld. Wil je op de Galaxy S7 Edge reparatie wachten? Dan adviseren we je om een afspraak in te plannen. Onze monteur reserveert deze tijd om je Galaxy S7 Edge te repareren.

Heb ik garantie op de Galaxy S7 Edge reparatie?

Ja, bij Mobiva heb je minimaal 6 maanden garantie op de Galaxy S7 Edge reparatie. De garantie is van toepassing op de uitgevoerde reparatie en het vervangen onderdeel. Je begrijpt natuurlijk wel dat val-, stoot- en waterschade door eigen toedoen buiten deze garantie valt. De volledige garantievoorwaarden kun je hier lezen.

Kan ik de reparatiekosten declareren?

Dekt je verzekering de kosten van de Galaxy S7 Edge reparatie? Dan kunnen wij je vrijblijvend voorzien van een offerte. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Mobiva.

Galaxy S7 Edge reparatie in Hardenberg

Mobiva heeft 1 fysieke winkel die je kunt bezoeken in het Overijsselse stadje Hardenberg. In de Mobiva-winkel voeren we dagelijks tientallen reparaties uit. Is je Galaxy S7 Edge kapot? Kom dan gerust langs. We helpen je graag. Kun je niet langskomen? Geen probleem. Verzend je defecte Galaxy S7 Edge naar ons toe via dit online verzendformulier.

Kan ik mijn Galaxy S7 Edge opsturen?

Ja, dat is mogelijk. Gebruik het online opstuurformulier om je Galaxy S7 Edge aan te melden voor reparatie. Je ontvangt een opstuurbevestiging op je e-mailadres. Verpak je defecte Galaxy S7 Edge samen met het opstuurformulier in een goed beschermde envelop of doos. Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het aangetekend naar ons toe.