Galaxy S9 reparaties

Card image cap
Reparatiemogelijkheden
Je profiteert van
  • Gecertificeerde monteurs
  • 6 maanden garantie
  • 10 jaar ervaring
  • Langskomen zonder afspraak
  • Geen onderzoekskosten
  • Offerte op aanvraag
  • Lid van
Vrijblijvend advies

Reparatieprijzen

  Reparaties Prijs (incl. montage) Duur
Scherm reparatie Scherm
Origineel 
295,- 45 minuten
Accu 69,- 45 minuten
Behuizing vervangen Achterkant 59,- 30 minuten
Camera voor 69,- 45 minuten
Camera achter 115,- 45 minuten
Luidspreker 69,- 45 minuten
Oorspeaker 69,- 45 minuten
Oplaadpoort 79,- 45 minuten
Mini jack (audio) 59,- 45 minuten
Microfoon reparatie Microfoon 79,- 45 minuten
Software vervangen reparatie Software 25,- 60 minuten
Waterschade behandeling 30,- 2 werkdagen

 

Hoe lang duurt een Galaxy S9 reparatie?

Een Galaxy S9 reparatie duurt minimaal 30 minuten. Afhankelijk van de reparatie kan het tot 1,5 uur in beslag nemen. In de tabel hierboven staat de reparatieduur van de reparaties vermeld. Wil je op de Galaxy S9 reparatie wachten? Dan adviseren we je om een afspraak in te plannen. Onze monteur reserveert deze tijd om je Galaxy S9 te repareren.

Heb ik garantie op de Galaxy S9 reparatie?

Ja, bij Mobiva heb je minimaal 6 maanden garantie op de Galaxy S9 reparatie. De garantie is van toepassing op de uitgevoerde reparatie en het vervangen onderdeel. Je begrijpt natuurlijk wel dat val-, stoot- en waterschade door eigen toedoen buiten deze garantie valt. De volledige garantievoorwaarden kun je hier lezen.

Kan ik de reparatiekosten declareren?

Dekt je verzekering de kosten van de Galaxy S9 reparatie? Dan kunnen wij je vrijblijvend voorzien van een offerte. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Mobiva.

Galaxy S9 reparatie in Hardenberg

Mobiva heeft 1 fysieke winkel die je kunt bezoeken in het Overijsselse stadje Hardenberg. In de Mobiva-winkel voeren we dagelijks tientallen reparaties uit. Is je Galaxy S9 kapot? Kom dan gerust langs. We helpen je graag. Kun je niet langskomen? Geen probleem. Verzend je defecte Galaxy S9 naar ons toe via dit online verzendformulier.

Kan ik mijn Galaxy S9 opsturen?

Ja, dat is mogelijk. Gebruik het online opstuurformulier om je Galaxy S9 aan te melden voor reparatie. Je ontvangt een opstuurbevestiging op je e-mailadres. Verpak je defecte Galaxy S9 samen met het opstuurformulier in een goed beschermde envelop of doos. Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het aangetekend naar ons toe.