Garantie

Mobiva staat garant voor de deugdzaamheid van de producten die je bij ons bestelt. We streven ernaar de beste kwaliteit en beleving voor onze diensten aan te bieden. De garantie van Mobiva wijkt niet af van de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mobiva biedt garantie op nieuwe producten, refurbished producten en diensten. Hoe lang deze termijn precies is voor jouw product, vind je op de productpagina. Een overzicht van de garanties vind je in het overzicht hieronder.

Product of dienst Garantieduur Type garantie
Nieuwe smartphones 2 jaar Carry-in
Refurbished producten 2 jaar Mobiva-garantie Carry-in
Accessoires 3 tot 12 maanden                   Carry-in
Onderdelen 3 maanden Carry-in
Reparaties 6 maanden Carry-In

 Carry-in garantie
Op al onze producten is de Carry-in garantie van toepassing. We vragen jou om het defecte product naar ons terug te sturen. Het product wordt in dit geval gerepareerd bij Mobiva of bij een externe reparateur.

 Buiten de garantie
Onze garantie op een product of dienst geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik, val en stootschade tenzij anders staat vermeld.

 

Beroep op garantie

In het geval van een defect kun je beroep doen op de garantie. Stuur een e-mail naar info@mobiva.nl met enkele foto's van het defect en onder vermelding van je bestelnummer. Binnen 2 werkdagen, maar uiterlijk tot 5 dagen ontvang je een reactie van ons.

Garantie