Wat is refurbished?

Refurbished: Wat moet ik weten?

Bij Mobiva verkopen we zowel nieuwe als refurbished iPhone en iPad producten. Refurbished producten zijn toestellen die eerder gebruikt zijn en die na een grondige check en eventuele reparatie opnieuw te koop worden aangeboden. Kortom, het toestel heeft geen defecten en je krijgt tot 2 jaar garantie op. Je bespaart tot 60% korting in euro’s, omdat je niet betaald voor een nieuwprijs. Terwijl je wel de voordelen krijgt van een nieuwe iPhone of iPad.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent gereviseerd. In het geval van een refurbished iPhone betekent dit dat het toestel is gebruikt, maar dat het volledig is nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Kortom, het toestel heeft geen defecten en je krijgt er gewoon garantie op. Het verschil met een volledig nieuw product is het feit dat er op een refurbished iPhone lichte gebruikerssporen kunnen zitten. Ook is de inhoud van de doos anders dan die van een nieuwe smartphone en is er soms een andere garantietermijn. Hieronder zie je de verschillen tussen de verschillende refurbished-categorieën.

Waarom refurbished?

 Prijs

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone is de prijs. Deze ligt aanzienlijk lager dan een nieuwe iPhone. Het voordeel kan oplopen van een paar tientjes tot wel honderden euro’s.

 Zekerheid

Mobiva geeft je zekerheid. Op alle refurbished producten geven we minimaal 1 jaar garantie, maar meestal 2 jaar. Zo krijg je een stuk meer zekerheid dan wanneer je een tweedehands product koopt op bijvoorbeeld Marktplaats. Koop je een refurbished iPhone of iPad, dan krijg je een garantiecertificaat meegeleverd. Bestel je een refurbished iPhone of iPad? Dan krijg je een garantiecertificaat meegeleverd.

 Duurzaam

Kies voor refurbished en je maakt de wereld een stukje mooier. Want door hergebruik van bijvoorbeeld een smartphone, kan bespaard worden op kostbare grondstoffen, energie en transport.

 

De verschillende categorieën

Conditie

 

 Visuele gebruikssporen

Garantie

Originele Lightning kabel

Originele Apple oplader

Originele Apple oordopjes

Accu

Garantie op accu

Garantiecertificaat

Als nieuw


Geen

2 jaar

Ja

Ja

Nee

Vervangen

1 jaar

 Meegeleverd

Zeer goed


Geen tot zeer licht

2 jaar

Ja

Ja

Nee

Vervangen

1 jaar

 Meegeleverd

Goed


Licht

1 jaar

Ja

Nee

Nee

Vervangen

1 jaar

 Meegeleverd